Kráľovnou Grammy sa stala Adele s 5 trofejami, porazila Beyoncé
PREHRAŤ

Kráľovnou Grammy sa stala Adele s 5 trofejami, porazila Beyoncé

Britská hviezda pri preberaní cien vyzdvihla práve Beyoncé a jej album Lemonade. Mojím snom a mojím idolom je Queen Bey, zbožňujem ťa, vyhlásila Adele z pódia.

Los Angeles 13. februára (TASR) - Britská speváčka Adele je veľkou víťazkou 59. ročníka udeľovania amerických hudobných cien Grammy. Na trofeje premenila všetkých päť nominácií, keď na slávnostnom odovzdávaní v nedeľu večer v Los Angeles získala okrem iného ocenenie pre najlepšiu pieseň a nahrávku roka i najlepší album roka.

Vo všetkých troch hlavných kategóriách porazila Adele svoju najväčšiu konkurentku, Američanku Beyoncé, keď si so svojím comebackovým albumom 25 a skladbou Hello zopakovala rovnaký úspech z odovzdávania Grammys z roku 2012.

Britská hviezda pri preberaní cien vyzdvihla práve Beyoncé a jej album Lemonade. "Mojím snom a mojím idolom je Queen Bey, zbožňujem ťa," vyhlásila Adele z pódia.

Adele získala za album 25 cenu Grammy v kategórii album roka. Jej popovú baladu Hello ocenili ako najlepšiu pieseň roka a stala sa tiež najlepšou nahrávkou roka. Dve ďalšie ceny dostala za najlepší popový vokálny album (25) a najlepší popový sólový výkon (Hello).

Viac čítajte tu.