ANASTACIA EXKLUZÍVNE PRE TABLET.TV: Obdobie, keď som nevedela, či prežijem alebo zomriem, mám za sebou
PREHRAŤ

ANASTACIA EXKLUZÍVNE PRE TABLET.TV: Obdobie, keď som nevedela, či prežijem alebo zomriem, mám za sebou

Dnes som šťastná, uviedla v rozhovore.

Bratislava 25. júna (TABLET.TV) – Americká speváčka Anastacia s výrazným hlasom a veľkým rozsahom predala celosvetovo viac ako 30 miliónov albumov. Počas svojej kariéry zažila vzostupy i pády súvisiace so zdravím. Dvakrát jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka a dnes opäť stojí na pódiu. Anastacia exkluzívne pre TABLET.TV: 

"Cítim sa veľmi dobre, ďakujem. Momentálne som zdravá a dobre naladená. Toto leto veľa cestujem vďaka turné a som za to všetko veľmi rada. V tejto časti Európy som už dosť dlho nebola, tak som rada, že som sa vrátila," uviedla speváčka na úvod interview s redaktorom TABLET.TV Radoslavom Šebom.

Anastacia začala boj s rakovinou prsníka v roku 2003. Vyhrala, no choroba sa po desiatich rokoch vrátila späť. Podstúpila mastektómiu a práve ťažkému osudu vďačí za to, akú silu má v sebe dnes.

"Nemám rada negatívnu energiu, takže je to veľmi jednoduché. Vždy sa na vec pozriem z oboch strán a idem si cestou, ktorá sa mi vidí pozitívna. Byť zle naladenou je pre mňa nepohodlné. Dôležité pre mňa je, aby som sa sústredila na to, čo mám a na to, čo môžem mať alebo čo môžem robiť, aby som negatívnu energiu a myslenie zmenila na pozitívne," pokračovala v rozprávaní Anastacia.

Celosvetovou hviezdou sa stala ešte na začiatku tohto tisícročia. Svoj debutový album vydala v roku 2000. Tie najväčšie hity, ktorými sa preslávila, prešli skúškou dospelosti, za 18 rokov si ich publikum pýta stále.

V súvislosti s ďalšími hudobnými plánmi speváčka v rozhovore pre TABLET.TV uviedla, že na novom albume zatiaľ nepracuje. "Momentálne netvorím novú hudbu, nepripravujem nový album, ale pracujeme na viacerých projektoch. Vždy sa niečo pripravuje. Nikdy to špeciálne dopredu neplánujem, že vtedy a vtedy budem písať a tvoriť. Ale teším sa na september, pretože to je mesiac, keď nemusím konečne pracovať," objasnila svoje plány v kariére.

Americká soulová speváčka onedlho vystúpi aj na Slovensku. "Chcem vidieť Slovensko. Chcem, aby som pocítila ten rozdiel predtým, keď som tam nebola a teraz, keď tam konečne budem. Bude pre mňa vzrušujúce, keď spoznám Slovensko a uvidím pamiatky. Viete, nie vždy, keď cestujeme, máme možnosť vidieť krajinu a precítiť ju. Nemôžete si to tak užiť. Teraz sa rozprávame v Českej republike, tu tiež nemáme možnosť toho veľa vidieť kvôli času. Ale v mojom živote to je tak. Často som na cestách. Ale sú to práve ľudia, prostredníctvom ktorých krajinu spoznávam. Niekedy je to pre mňa oveľa viac, než vidieť pamiatky napríklad. Tí ľudia ma poháňajú vpred a dodávajú mi energiu," uzavrela.