Robo OPATOVSKÝ: Nie som iba vianočný spevák, teraz sa bude tancovať
PREHRAŤ

Robo OPATOVSKÝ: Nie som iba vianočný spevák, teraz sa bude tancovať

Hosťom Radoslava Šeba v relácii Exkluzívne pre TABLET.TV boli spevák Robo Opatovský a tanečníčka Natália Glosíková.

Bratislava 2. apríla (TABLET.TV) – Mnoho ľudí ma vníma ako vianočného speváka. Tento raz som pritvrdil a ponúkam tanečnú novinku, ktorá, verím, postaví na nohy celé Slovensko. V relácii Exkluzívne pre TABLET.TV to uviedol slovenský spevák Robo Opatovský.

Skladba Tancuj! je iná než ktorékoľvek z doterajších z repertoáru hudobníka. Interpret predstavil hudobnú novinku aj s videoklipom. "Autorkou scenára a režisérkou je Oľga Záblacká. Hlavnú – tanečnú – úlohu si strihli tanečníci Peter Modrovský a Natália Glosiková," spomenul Opatovský.

Začalo sa to tým, že som chcel trochu roztancovať moju dcérku. Veľmi rada sa hýbe a spieva. A ako sme sa tak hrali, schytil som ju a spontánne zaspieval: tancuj, tancuj dievča so mnou, la la la la. Hneď sa chytila a s radosťou to zopakovala. Zapáčilo sa to aj manželke Katke, ktorá nás pozorovala. Skonštatovala, že by to mohol byť dobrý song. A čo by som neurobil pre ženu? Zobral som gitaru, nahral pieseň na mobil a poslal textárovi. Na druhý deň mi cinkol mail s textom a potom to už išlo veľmi rýchlo," vysvetlil na TABLET.TV Robo Opatovský, odkiaľ prišla inšpirácia na vznik skladby.

Text piesne napísal Michal Mifkovič, autorom hudby je Opatovský. Vo videoklipe tancujú rôzni tanečníci: folkloristi, hip-hoperi, nadšenci disco aj spoločenských tancov. „Vôbec som neváhala, keď ma oslovili na spoluprácu. Oľga Záblacká mi hneď na začiatku vysvetlila celú pointu klipu a mne sa to veľmi zapáčilo. Každá takáto pesnička, ktorá môže roztancovať ľudí, je pre nás tanečníkov výborná. Nedávno som si otvorila tanečné centrum a budem len veľmi rada, ak sa aj vďaka tejto skladbe ľudia zdvihnú z gaučov a budú sa chcieť hýbať,“ povedala v súvislosti s účinkovaním v klipe tanečníčka Natália Glosíková.

Robo Opatovský skladbu Tancuj! zaspieva aj naživo na svojom aktuálnom turné. Okrem nej sa fanúšikovia môžu tešiť aj na najväčšie hity, ako Keď muž miluje ženu, Natália, Prílev energie a mnohé ďalšie. Turné štartuje 5. apríla a navštívi s ním sedem slovenských miest.

Pozrite si reláciu Exkluzívne pre TABLET.TV s Radoslavom Šebom a jeho hosťom.