B. KOLLÁR: Fico s Bugárom Danka upracú. A čaká nás migračné prekvapenie
PREHRAŤ

B. KOLLÁR: Fico s Bugárom Danka upracú. A čaká nás migračné prekvapenie

Sme rodina má dnes 750 členov, 50 okresných organizácií a buduje krajské štruktúry. Ale kvôli Dankovmu chystanému zákonu to nerobí, povedal v TABLET.TV Boris Kollár.

Bratislava 8. augusta (Teraz.sk) – SME RODINA-Boris Kollár nevníma vypovedanie koaličnej zmluvy zo strany lídra SNS Andreja Danka ako krok, ktorý by priblížil predčasné voľby a neočakáva ani zásadné zmeny pomerov v koalícii. „Čo chcú? Prenastaviť vzťahy v koalícii? Aké, čo sa také udialo? Nič také sa neudialo. Andrej Danko nemá 16 či 20 percent, aby žiadal väčší podiel na moci,“ povedal v diskusii na TABLET.TV predseda SME RODINA Boris Kollár.

Na kríze v koalícii preto nič pozitívne nevidí. „Nie je čo oceňovať. Bola to jediná zmysluplná možnosť záchrany Andreja Danka, ale je to len na „oblbnutie“ voličov. Nie je to naozaj. V skutočnosti sa jedná o to, aby sa prekryl obrovský problém s eurofondmi,“ povedal Kollár. „Veď tam nás chceli okradnúť o našu budúcnosť. Pokiaľ sa nebudeme zameriavať na výskum, na školstvo, na vedu, tak naozaj nemáme budúcnosť,“ dodal.

Viac čítajte tu