B.KOLLÁR: Ľuďom s exekúciami pomôžem, aj keby mali traktory padať
PREHRAŤ

B.KOLLÁR: Ľuďom s exekúciami pomôžem, aj keby mali traktory padať

Kto má právo súdiť? Možno Boh, ale Alojz Hlina určite nie, povedal na margo rozhodnutia KDH nespolupracovať po voľbách s hnutím Sme rodina jeho predseda Boris Kollár.

Bratislava 10. mája (Teraz.sk) – Hnutie Sme rodina Borisa Kollára sa aj po tretí raz pokúsi v parlamente presadiť svoj návrh exekučnej amnestie. „Sľúbil som ľuďom, že im v tomto pomôžem a urobím to, aj keby mali traktory padať,“ povedal v TABLET.TV líder hnutia Sme rodina Boris Kollár.

Neúspešný legislatívny návrh je možné do parlamentu znovu podať o šesť mesiacov. Sme rodina takto podáva svoj návrh na exekučnú amnestiu opakovane každého pol roka, tentoraz pôjde v mierne upravenej podobe. „Nejde mi o politikárčenie. Vidím, ako sú tí ľudia zbedačení, máme tu tri a pol milióna exekúcií. Niekto má exekúciu na 500 eur a zrazu exekútor pýta tri, štyri, päťtisíc. Tých ľudí to likviduje. Nemôžu sa zamestnať, lebo im všetko zoberie exekútor. Potom to chýba na trhu práce,“ tvrdí Kollár. „Ja na to budem tlačiť ďalej. A po voľbách to bude moja podmienka, ak nás bude niekto potrebovať do koalície, ja bez toho do koalície nevstúpim,“ dodáva.

Viac čítajte tu.