Plavkyňa KATARÍNA LISTOPADOVÁ: Nechýbalo veľa a mohla mať po kariére
PREHRAŤ

Plavkyňa KATARÍNA LISTOPADOVÁ: Nechýbalo veľa a mohla mať po kariére

Slovenská plavkyňa Katarína Listopadová patrí k najkrajším slovenským športovkyniam, no ako sama hovorí, najpodstatnejšie je to, akými výkonmi sa odprezentuje v bazéne.

Bratislava 28. decembra (Teraz.sk) – Keď sa chystala na tohtoročnú olympiádu v brazílskom Riu, renomované športové médiá z celého sveta informovali, že horúcu brazílsku pôdu ešte viac rozpáli práve kráska zo slovenských bazénov. Niet sa čo diviť, veď plavkyňa Katarína Listopadová patrí k najkrajším športovkyniam pod Tatrami a povedzme si na rovinu, rozhodne by sa nestratila ani vo svete modelingu. O tom, či ju niekedy lákal, ako sa spätne pozerá na svoje vystúpenia pod piatimi kruhmi, či ako vníma to, že ju plavecká verejnosť označuje za druhú Martinu Moravcovú, prezradila v televíznej debate v štúdiu Tablet TV.

Tí, ktorí sa tešili na Listopadovej prítomnosť v kanadskom Windsore, kde sa začiatkom decembra konali plavecké MS v krátkom bazéne, si museli nechať zájsť chuť. Naša najlepšia plavkyňa súčasnosti síce vo svojich disciplínach splnila štartové kritéria, no do zámoria necestovala z osobných dôvodov. „Po olympijských hrách v Riu som sa rozhodla zobrať si od pretekania a náročného cestovania menšiu pauzu. Zámer bol jasný, chcela som sa v pokoji venovať aj iným záležitostiam,“ v krátkosti vysvetlila Katarína Listopadová svoju absenciu na tohtoročnom svetovom šampionáte.

Viac čítajte tu