NESTARCOVÁ NA ROVINU: Rozchod s Dubovcovou bol pre mňa veľkou fackou
PREHRAŤ

NESTARCOVÁ NA ROVINU: Rozchod s Dubovcovou bol pre mňa veľkou fackou

Dlhoročná slovenská reprezentantka v plážovom volejbale Dominika Nestarcová sa rozhodla ukončiť kariéru. Nielen o dôvodoch, ktoré ju k tomu viedli, nám pred pár dňami porozprávala v štúdiu TABLET.TV.

Bratislava 11. marca (Teraz.sk) – Dlhoročná slovenská reprezentantka v plážovom volejbale Dominika Nestarcová zaskočila pred pár dňami športovú verejnosť pod Tatrami. Na tradičnom galavečere vyhlasovania najlepších volejbalistov SR ohlásila koniec aktívnej kariéry. Ako sa na ňu spätne pozerá, prečo a akým spôsobom sa vlani v lete rozišla so svojou dlhoročnou dvojičkou spod vysokých sietí Natáliou Dubovcovou, čomu sa venuje dnes, ale aj o tom, či je jej rozhodnutie o konci kariéry definitívne, sme sa so sympatickou športovkyňou porozprávali v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Tridsaťštyriročná Bratislavčanka oznámila koniec kariéry len pre pár dňami a ako sama tvrdí, k tomuto kroku sa odhodlala z viacerých dôvodov. „Po tom, ako som dostala výpoveď z predošlého tímu, som sa rozhodla, že si dám dokopy zápästie pravej ruky, ktoré som mala už dosť zničené. Bohužiaľ, naťahuje sa to do dnešného dňa, a preto som nad pokračovaním kariéry videla tri veľké otázniky: S kým hrať, za čo hrať a či ruka po operácii bude v poriadku. Zatiaľ to tak nie je, a tak som sa začala realizovať niekde inde. Nehovorím však ešte o definitívnom konci, no tento rok sa zrejme k plážovému volejbalu nevrátim,“ ozrejmila na úvod Dominika Nestarcová.

Pozrite si celú televíznu debatu s Dominikou Nestarcovou.