Futbalový rebel M. LAČNÝ opäť baví: S Del Pierom sme dodnes v kontakte
PREHRAŤ

Futbalový rebel M. LAČNÝ opäť baví: S Del Pierom sme dodnes v kontakte

Slovenský futbalový útočník Miloš Lačný ukončil pred pár dňami svoje pôsobenie v Ružomberku. Aj o tom, čo ho k tomu viedlo, sme sa porozprávali v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Bratislava 26. augusta (Teraz.sk) – Slovenského útočníka Miloša Lačného radia mnohí k najkontroverznejším postavám slovenského futbalu, no on sám si to o sebe vôbec nemyslí. Podľa vlastných slov chce byť akurát za každých okolností sám sebou a všetky veci sa snaží riešiť s chladnou hlavou. Tak tomu bolo aj pred pár dňami, keď sa s vedením MFK Ružomberok dohodol na ukončení spolupráce. O dôvodoch jeho odchodu, nedávnej ceste Liptákov predkolami Európskej ligy UEFA, prezývke liptovský Messi, o kluboch, v ktorých počas doterajšej kariéry pôsobil, ale aj o jeho detských futbalových vzoroch, sme sa porozprávali v televíznom štúdiu TABLET.TV. 

Rodák z Levoče zasiahol v aktuálnej sezóne v drese Ružomberka do štyroch ligových, jedného pohárového a kvarteta duelov v pohárovej Európe. Počas zápasu 5. kola našej najvyššej súťaže s Podbrezovou sa však už na trávnik nedostal, a tak skoro hájiť farby klubu z dolného Liptova ani nebude. „Koniec v Ružomberku bol z mojej hlavy, necítil som sa tam v poslednom období ako doma, na čo som bol v tomto klube v minulosti zvyknutý. Preto sme sa s vedením klubu vzájomne dohodli na ukončení spolupráce, čo by mohlo prospieť obom stranám. V priebehu nasledujúcich dní si chcem vyčistiť hlavu, odcestujem za mojim manažérom do Srbska a uvidíme, čo sa udeje. Zatiaľ som voľný hráč a pár dní ním ešte určite budem,“ rozhovoril sa Miloš Lačný. 

Viac čítajte tu