Rozhorčený JOZEF BARMOŠ: V Bratislave pochovávajú jeden klub za druhým
PREHRAŤ

Rozhorčený JOZEF BARMOŠ: V Bratislave pochovávajú jeden klub za druhým

Jozef Barmoš patrí k legendám futbalového Interu Bratislava, a tak mu jeho osud nie je ľahostajný. Aj o tom, čo sa s klubom z Pasienkov udialo pred pár rokmi, nám porozprával v štúdiu TABLET.TV.

Bratislava 16. decembra (Teraz.sk) – Legendárny futbalista Jozef Barmoš patrí ku generácii hráčov, ktorá sa na začiatku 80-tych rokov minulého storočia predstavila na svetovom i európskom šampionáte. Nekompromisný obranca spojil svoju kariéru na klubovej úrovni predovšetkým s tromi klubmi – Duklou Praha, belgickým Racing Jet Brusel, no predovšetkým s Interom Bratislava, ktorého dres obliekal jedenásť sezón. Klubu z Pasienkov ostal verný aj po tom, čo zavesil kopačky na klinec, a to na viacerých pozíciách. Ako generálny manažér, tréner a v posledných rokoch aj jeho prezident. O hráčskej i trénerskej kariére, bratislavskom Interi, futbale a celkovo o športe v hlavnom meste, nám pred pár dňami porozprával dnes už 63-ročný rodák zo Šurian v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Futbalisti Interu majú za sebou jesennú časť II. ligy, ktorá pre nich nedopadla práve najlepšie. Po predchádzajúcich ročníkoch strávených v nižších súťažiach boli zvyknutí zväčša na víťazstvá, a tak im súčasná 14. priečka v druholigovej tabuľke nie je veľmi pochuti. „Našou prvoradou ambíciou po postupe do tejto súťaže bolo etablovanie sa v nej, aby sme nemali nejaké extrémne problémy so záchranou. Prvá polovica jesene išla podľa našich predstáv, no druhá sa nám už nevydarila, a tak sme sa dostali do pásma zostupu. Čaká nás teda náročná jarná časť,“ rozhovoril sa Jozef Barmoš.

Viac čítajte tu.