Brankár M. KRNÁČ: V Žiline si plnil sny, no zažil i najhoršie chvíle
PREHRAŤ

Brankár M. KRNÁČ: V Žiline si plnil sny, no zažil i najhoršie chvíle

Brankár Martin Krnáč má za sebou nevydarené angažmán v Maďarsku, po ktorom by chcel mať z futbalu opäť radosť. Bývalý hráč Interu, Žiliny, Slovana či Skalice nám porozprával viac v štúdiu TABLET.TV.

Bratislava 14. januára (Teraz.sk) – Futbalový brankár Martin Krnáč má za sebou pôsobenie v dvoch najlepších slovenských kluboch v ére samostatnosti. Kým s bratislavským Slovanom sa mu podarilo triumfovať v Slovenskom pohári, v Žiline k obdobnému úspechu pridal i dva majstrovské tituly a s tamojším MŠK si zahral aj v skupinovej fáze prestížnej Ligy majstrov. Uplynulá polsezóna však nebola ani zďaleka podľa jeho predstáv a po predčasnom konci v maďarskom Mezőkövesd-Zsóry, si v súčasnosti hľadá nový klub. O všetkom podstatnom z jeho kariéry sme sa porozprávali pred pár dňami v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Martin Krnáč má za sebou polsezónu strávenú v maďarskom prvoligovom klube Mezőkövesd Zsóry, no označiť toto obdobie inými slovami ako nevydarené angažmán ani nemôže. V ligovom či pohárovom zápase totiž neodchytal ani minútu. „Bohužiaľ, je to tak. Doteraz mi je však záhadou, prečo to tak bolo, keďže do Maďarska som išiel s nejakým cieľom a zámerom, a ten určite mali aj ľudia, ktorí ma v Mezőkövesde angažovali. Hovorím to aj v súvislosti s tým, že po jesennej časti sme skončili na poslednom mieste, inkasovali sme v lige druhý najvyšší počet gólov, vypadli sme z domácej pohárovej súťaže a napriek tomu všetkému som nedostal príležitosť v ani jednom, jedinom zápase. Nečudo, že teraz žijem s otázkou ,načo ma tam vôbec brali?!´Mrzí ma to o to viac, že to bol môj prvý zahraničný angažmán a navyše v krajine, kam som sa chcel dostať. A to aj vzhľadom na to, že mám maďarských predkov, mal som určité základy v maďarčine a počas pôsobenia v tomto tíme som sa v nej ešte zdokonalil. Bohužiaľ, nestačilo to, šanca neprišla, a tak dnes opäť začínam s čistým štítom odznova,“rozhovoril sa Martin Krnáč, ktorého mal v maďarskom klube zo začiatku pod palcom slovenský tréner Mikuláš Radványi a v istom čase mu robilo v šatni spoločnosť ďalších sedem krajanov.

Viac čítajte tu.