P. PETRÁŠ spomína: Weissovo slovo bolo sväté, M. Hipp bol tlmič emócii
PREHRAŤ

P. PETRÁŠ spomína: Weissovo slovo bolo sväté, M. Hipp bol tlmič emócii

Súčasný kapitán bratislavského Interu Peter Petráš zažil toho vo futbale viac než dosť. V televíznom štúdiu TABLET.TV sme sa o miľníkoch jeho doterajšej kariéry pred pár dňami porozprávali.

Bratislava 17. marca (Teraz.sk) – Peter Petráš patrí k výrazným postavám slovenského futbalu za posledné roky. Bol to práve on, komu sa ako prvému hráčovi spod Tatier podarilo vo farbách slovenského klubu skórovať v skupinovej fáze prestížnej Ligy majstrov. Stalo sa tak koncom septembra 2005, keď petržalská Artmedia šokovala FC Porto senzačným víťazstvom 3:2 na jeho štadióne. V súčasnosti je 38-ročný rodák z Vinohradom nad Váhom kapitánom druholigového Interu Bratislava, a tak sme sa s ním pred pár dňami o jeho bohatej a úspešnej kariére v televíznom štúdiu TABLET.TV porozprávali.

Futbalisti bratislavského Interu figurujú po jesennej časti II. ligy na 14. priečke, počas jari ich čaká tvrdý boj o záchranu. Ako túto situáciu vníma najskúsenejší hráč kádra? „Čo sa týka nášho súčasného postavenia, myslím si, že máme na viac, ako byť v tabuľke tretí od konca. Počas jesene sme hrali dobrý futbal, no niekedy sme trpeli na to, že sme dostávali hlúpe góly. Navyše, na ihriskách súperov sme získali možno jeden bod, čo som ja osobne v kariére ešte nezažil. Do jarnej časti vstúpime s ambíciou získať čo najviac bodov a ja verím, že ich bude toľko, aby sme si druholigovú príslušnosť zachovali aj pre nasledujúcu sezónu,“ rozhovoril sa Peter Petráš. 

Viac čítajte tu.