BAROŠ vyšiel s pravdou von: Proti Nitre som chytal so zlomeným prstom
PREHRAŤ

BAROŠ vyšiel s pravdou von: Proti Nitre som chytal so zlomeným prstom

Pre brankára Nových Zámkov Samuela Baroša sa pred pár dňami definitívne skončila sezóna. Po tom, čo jeho tím vyradil v 1. kole play-off víťaza základnej časti z Nitry, zdobí jeho ruku navyše dlaha.

Bratislava 24. marca (Teraz.sk) – Prvý tím, pre ktorý sa definitívne skončila aktuálna sezóna našej najvyššej hokejovej súťaže, sa v utorok 20. marca stal HC Nové Zámky. Nad jeho sily bol víťaz základnej časti spod Zobora, ktorému v štvrťfinálovej sérii podľahol jednoznačne 0:4 na zápasy. O krátkom účinkovaní tímu z juhu Slovenska v tohtoročnom play-off, tvrdej bitke až do posledného kola základnej časti o postup medzi najlepšiu osmičku, uplynulých rokoch strávených vo Zvolene, reprezentácii, ale aj o bratislavskom Slovane, ktorého je odchovancom a v ktorého drese okúsil i kvalitnú KHL, sme sa pred pár dňami porozprávali v televíznom štúdiu TABLET.TV s novozámockým brankárom Samuelom Barošom. 

Hoci mali hokejisti Nových Zámkov s Nitrou v základnej časti vyrovnanú bilanciu vzájomných zápasov, v štvrťfinále to bola jednoznačná záležitosť ich súpera spod Zobora. Po výsledkoch 1:8, 1:4, 4:5 pp a 1:3 sa pre nich tohtoročné play-off skončilo v najkratšom možnom čase. Taký krátky proces nečakal ani novozámocký gólman Samuel Baroš. „Aj napriek tomu, že proti nám stála Nitra, veril som, že to bude viac ako štvorzápasovú séria. Bohužiaľ, prvé dva súboje na nitrianskom ľade nám nevyšli. Čakal som, že budú vyrovnanejšie. Doma to bolo z našej strany už iné, v oboch dueloch sme viedli, no nedokázali sme to ustrážiť. Najviac ma mrzí tretí zápas, v ktorom sme vyhrávali už o tri góly a mohli sme naše vedenie ešte zvýšiť. Stal sa však pravý opak, Nitrania sa na nás začali doťahovať, neskôr vyrovnali, po čom sme sa akoby rozklepali a už bolo stretnutie razom v réžii nášho súpera,“ rozhovoril sa Samuel Baroš. 

Viac čítajte tu.