P. PUKALOVIČ o začiatkoch ČSOB maratónu: Prvý ročník sme zle vymerali
PREHRAŤ

P. PUKALOVIČ o začiatkoch ČSOB maratónu: Prvý ročník sme zle vymerali

Cez víkend je na programe 13. ročník bratislavského maratónu. Do štúdia TABLET.TV sme si preto pozvali výkonného riaditeľa Petra Pukaloviča, s ktorým sme sa o tomto prestížnom podujatí porozprávali.

Bratislava 7. apríla (Teraz.sk) – Hlavné mesto bude cez víkend opäť raz hore nohami. Na programe je 13. ročník ČSOB Bratislava maratónu, na ktorom sa celkovo predstaví rekordný počet účastníkov. S výkonným riaditeľom Petrom Pukalovičom sme sa v televíznom štúdiu TABLET.TV porozprávali nielen o tom, na čo sa môžu bežeckí nadšenci tento rok tešiť, ale sme sa pozreli aj na úplne začiatky tohto čoraz populárnejšieho podujatia, kto ich s bratom Jozefom v „maratónskom“ smere najviac inšpiroval a prezradil aj to, čo je pre nich ako organizátorov najviac vzrušujúce.

Maratónske podujatie, ktorého „rodičmi“ sú súrodenci Pukalovičovci, je súčasťou Bratislavy od roku 2006. No kým v prvom ročníku stálo na štarte len niečo cez 700 účastníkov, tento rok atakuje 12-tisícovú hranicu. „Je to šialené. Je to niečo, čo si človek dokáže len ťažko uvedomiť. Na jednej strane to je veľká radosť, no na druhej zasa enormné psychická vypätie a obrovská zodpovednosť. Každý ročník je však iný, špecifický a na každý jeden musíme byť lepšie a lepšie pripravení,“ rozhovoril sa Peter Pukalovič.

Viac čítajte tu.