Trnavčan B. GODÁL: Šialená sezóna. Možno prekvapíme aj v Lige majstrov
PREHRAŤ

Trnavčan B. GODÁL: Šialená sezóna. Možno prekvapíme aj v Lige majstrov

Futbalistom Spartaka Trnava sa po dlhých 45 rokoch podarilo opäť získať majstrovský titul. Do štúdia TABLET.TV sme si preto pozvali ich kapitána, s ktorým sme sa o tomto úspechu porozprávali.

Bratislava 12. mája (Teraz.sk) – Kapitánovi futbalistov Spartaka Trnava Borisovi Godálovi sa pred pár dňami splnilo to, o čom celý život sníval. Získal majstrovský titul. Trnavský klub sa ho dočkal po dlhých 45 rokoch, pričom ide o jeho vôbec prvý v slovenskej najvyššej súťaži. Skúsený 30-ročný obranca nám v televíznom štúdiu TABLET.TV prezradil, kedy začal veriť, že by sa im to mohlo so spoluhráčmi podariť, ako vyzerali oslavy novopečených majstrov v priebehu uplynulého týždňa, akú zásluhu na tomto historickom úspechu má tréner Nestor El Maestro, ktorý prišiel do Spartaka len v priebehu minulého leta, no ozrejmil aj, čo je pravdy na tom, že o jeho služby prejavil pred časom záujem konkurenčný Slovan.

Trnava je už niekoľko dní hore nohami. Niet sa čo čudovať, veď futbalisti tamojšieho Spartaka si vďaka víťazstvu nad Dunajskou Stredou (2:0) dve kolá pred koncom aktuálnej sezóny Fortuna ligy zabezpečili majstrovský titul. Po piatich federálnych ide o prvý slovenský, a tak sa s oslavami titulu začalo priamo na hracej ploche. „Doteraz som niečo také nezažil, takže som si to všetko užíval plnými dúškami. Pamätám si, že bezprostredne po záverečnom hvizde som si kľakol v stredovom kruhu, chcel som sa prežehnať, pomodliť a pozdraviť tak tých, ktorí tu už nemôžu byť s nami. V tom ma však knokautovali asi traja fanúšikovia, skočili na mňa a nemohol som dýchať. Potom som našiel v tom klbku ľudí svojho otca a neskôr i brata, s ktorými som sa vyobjímal. Priznám sa, že to boli asi tie najemotívnejšie chvíle v mojej futbalovej kariére,“ rozhovoril sa Boris Godál. 

Viac čítajte tu.