Gymnastka MOKOŠOVÁ si aj poplakala: Po životnej sezóne musí oželieť MS
PREHRAŤ

Gymnastka MOKOŠOVÁ si aj poplakala: Po životnej sezóne musí oželieť MS

Lepšiu gymnastku nemáme, no Mokošová na MS v Dauhe reprezentovať SR nebude. A práve od toho sa odvíjala naša debata v TABLET.TV.

Bratislava 20. októbra (Teraz.sk) – Má za sebou životnú sezónu, no blížiaci sa svetový šampionát v katarskej Dauhe musí oželieť. Najlepšia slovenská gymnastka Barbora Mokošová si tento nemilosrdný verdikt vypočula z úst lekárov iba pred pár dňami. Dôvodom je zranenie členka pravej nohy, ktoré si privodila ešte minulý mesiac na sústredení v maďarskom Györi. O súčasných zdravotných patáliách, doterajšej kariére, možnej krivde pri bodovaní gymnastických rozhodcov, ale aj o jej na tento šport privysokej postave či ďalších olympijských snoch, sme sa s 21-ročnou rodáčkou z Bratislavy rozprávali v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Hoci si Barbora Mokošová prešla doteraz viacerými zraneniami, to súčasné prišlo v najmenej vhodnej chvíli. V aktuálnej sezóne mala totiž formu ako hrom. „Aj preto ma veľmi mrzí, že na svetovom šampionáte nebudem štartovať. A čo sa stalo? Zhruba tri týždne dozadu som na jednom z tréningov na sústredení v Maďarsku zle doskočila na kladine, čoho výsledkom bol výron členka. Pôvodne sa nevedelo, či som si v nohe niečo aj potrhala, alebo ide o klasický výron, a preto padlo rozhodnutie, že tohtoročné majstrovstvá sveta musím vynechať. Bohužiaľ, stalo sa čo sa stalo, čas už nevrátim. Priznám sa, že som si kvôli tomu aj poplakala,“rozhovorila sa Barbora Mokošová. 

Viac čítajte tu.