Radovan PULIŠ mohol byť hviezdou NHL: Autonehoda mi tento sen zmarila
PREHRAŤ

Radovan PULIŠ mohol byť hviezdou NHL: Autonehoda mi tento sen zmarila

Hokejista Slovana Bratislava Radovan Puliš patril k najväčším hokejovým talentom pod Tatrami. V štúdiu TABLET.TV sme sa rozprávali aj o nehode, ktorá jeho kariéru výrazne ovplyvnila.

Bratislava 28. septembra (Teraz.sk) – Hokejový Slovan Bratislava sa po siedmich sezónach strávených v KHL vrátil do našej najvyššej súťaže. A hoci pred štartom aktuálneho ročníka vedenie klubu neohlásilo útok na titul, ambície belasých boli vždy len tie najvyššie. Aj o tom, aké sú, sme sa v televíznom štúdiu TABLET.TV rozprávali s útočníkom Radovanom Pulišom, ktorý bol svojho času považovaný za jeden z najväčších talentov pod Tatrami. Autonehoda z júna 2008 však veľa vecí v jeho hokejovom i súkromnom živote zmenila.

Bratislavský Slovan ohlásil návrat do najvyššej slovenskej súťaže koncom mája, odkedy sa začala aj skladba jeho kádra. Jedným z prvých hráčov v ňom bol útočník Radovan Puliš, ktorý predtým obliekal dres Detvy. „Po uplynulej sezóne som sa intenzívne zaujímal, čo bude ďalej so Slovanom. Keď som zistil, že sa vracia do slovenskej súťaže, skontaktoval som sa s trénerom Stantienom, ktorý prejavil o moje služby záujem. Slovo dalo slovo a čoskoro sme to spečatili aj na papieri. Mal som síce ponuku aj zo Zvolena, no bol som dohodnutý s mojim agentom, že počkáme, čo sa udeje do konca mája. Zvolenčania čakať nechceli, a tak sme sa na spolupráci nedohodli. Keď potom prišla ponuku od belasých, neváhal som ani sekundu,“ rozhovoril sa Radovan Puliš, ktorý sa dovtedy nepoznal s takmer žiadnym z nových spoluhráčov. „Registrovali sme sa len ako súperi, ktorí sa na ľade nemali radi. Teraz sme spolu v kabíne, vytvorili sme skvelú partiu a atmosféra je zatiaľ vynikajúca. A či sa v šatni spomína slovo titul? Každý hráč, ktorý hrá hokej, chce vyhrať posledný zápas sezóny a myslím si, že práve po tom všetci v kabíne aj túžime.“

Viac čítajte tu.