Igor DEMO: Zažil som aj Ronalda. Svetový hráč bez hviezdnych manierov
PREHRAŤ

Igor DEMO: Zažil som aj Ronalda. Svetový hráč bez hviezdnych manierov

Našim hosťom v televíznom štúdiu TABLET.TV bol tentoraz dlhoročný slovenský reprezentant Igor Demo, s ktorým sme okrem iného prebrali aj viacero aktuálnych futbalových tém.

Bratislava 7. decembra (Teraz.sk) – Bývalý reprezentant Igor Demo patril k prvým slovenským futbalistom, ktorí v ére samostatnosti prestúpili do zahraničia. Hráčska kariéra niekdajšieho skvelého stredopoliara sa celkovo spája s piatimi klubmi, pričom jej vrcholmi boli angažmány v PSV Eindhoven a Borussii Mönchengladbach. A práve zážitky z týchto dvoch klubov okorenili rozhovor, ktorý sme s nitrianskym rodákom absolvovali pred pár dňami v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Igor Demo si toho vo futbale preskákal viac než dosť, a tak sa svoje bohaté skúsenosti rozhodol zvečniť na papier. Pred pár dňami uzrela svetlo sveta jeho autobiografia s názvom Srdce na trávniku. „Dlho som nad tým nerozmýšľal. Po viacerých stretnutiach s vedením Borussie Mönchengladbach, kde som strávil gro kariéry, som si povedal, že sa do toho pustím s novinárom Mojmírom Staškom. Zhruba za rok bola kniha hotová a 29. novembra sme ju v Nitre, kde som s futbalom vyrastal, už aj pokrstili. Druhý krst ju čaká v sobotu 7. decembra na Tehelnom poli v polčasovej prestávke duelu Slovan Bratislava – Dunajská Streda a do tretice to absolvujem v Nemecku na začiatku budúceho roka,“ rozhovoril sa Igor Demo.

Viac čítajte tu.