Podacie lístky na pošte sa stávajú minulosťou
PREHRAŤ

Podacie lístky na pošte sa stávajú minulosťou

Elektronický podací hárok je možné podať už aj cez mobil a to vďaka novej aplikácii.

Bratislava 13. februára (TABLET.TV) - Takzvaný ePodací hárok je už plne funkčný aj v mobilnej verzii. Webstránka eph.posta.sk je optimalizovaná pre obidva najpoužívanejšie systémy Android a iOS a pre jej zobrazenie nie je potrebné nič inštalovať.

Mobilná verzia ePodací hárok je prioritne určená pre nefiremných zákazníkov. Zrýchľuje jednotlivý podaj každodenných zásielok.

Ovládanie stránky je intuitívne a vytvorenie nového ePodacieho hárku zaberie používateľovi len pár sekúnd napríklad počas čakania v rade na pošte.

Zásielky podané cez mobilnú verziu budú zároveň viditeľné aj v desktopovej verzii. Platí to aj naopak. Všetky už podané zásielky budú viditeľné v mobilnej verzii.

Pre prihlasovanie na stránky ePodacieho hárku môžu klienti využívať okrem štandardných prihlasovacích údajov aj svoje prihlasovacie údaje na stránky Facebook a Google/Gmail. Uvedená funkcionalita bude nasadená pre mobilnú a desktopovú (štandardnú) verziu.

Držitelia Poštovej karty zaregistrovaním jej čísla v konte ePH získajú nasledovné výhody: automatickú kontrolu použitia správnych podacích čísel a automatické priradenie adresy z registrácie Poštovej karty medzi Kontakty odosielateľov.