TOTÁLNA PREMENA: Z muža žena a zo ženy dračica!
PREHRAŤ

TOTÁLNA PREMENA: Z muža žena a zo ženy dračica!

Američan sa zmenil najskôr z muža na ženu, teraz chce byť drakom.

Bruni 28. februára (TABLET.TV) – Američan žijúci v Texase žil 33 rokov svojho života ako homosexuál. Dnes sa cíti ako emancipovaná žena, ktorá sa považuje za najmodernejšieho transsexuála všetkých čias. Eva Medusa sa chce podobať ľudskému drakovi, a na svojom tele robí všetko preto, aby sa tak stalo.

"Momentálne som najviac premenený transexuál na svete. Na čele mám osem rohov, mám odstránené uši, mám zmenený tvar nosa a drvivú väčšinu mojich zubov som si dala odstrániť. Zmenila som si aj biele viečka na zelené. Mám napríklad aj rozdvojený jazyk alebo tvár potetovanú. Rovnako ako celé telo," opisuje premeny na svojom tele Medusa.

Prvú operáciu podstúpila pred 20 rokmi. Dala si operovať čelo, kde jej pribudli rohy. Dve dekády telesnej premeny zmenili jej postavu na nepoznanie.

"Ľudia sa ma pýtajú, koľko som už zaplatila za tieto operácie a úpravy. Taký môj odhad je, že celkom som na to dodnes dala asi 60 tisíc amerických dolárov. A myslím si, že do nejakého roku 2025 dosiahnem hranicu 100 tisíc dolárov," uviedla.