Kultúrne leto a Hradné slávnosti 2017 – 42.ročník
PREHRAŤ

Kultúrne leto a Hradné slávnosti 2017 – 42.ročník

Pozrite si rozhovor Pavla Demeša s Vladimírom Grežom, riaditeľom Bratislavského informačného a kultúrneho strediska (BKIS), o medzinárodných aspektoch najväčšieho mestského festivalu u nás.

Bratislava 21. júna 2017 (TABLET.TV) – Tento mesiac odštartoval 42. ročník festivalu Kultúrne leto a Hradné slávnosti Bratislava, ktorý sa koná od júna do septembra. Už viac ako štyri desaťročia kultúra v hlavnom meste počas leta nespí a umenie vidieť a počuť zo všetkých strán. Tento výnimočný festival prinesie aj tento rok žánrovú „všehochuť“ v podobe podujatí, výstav, festivalov, hudby, tanca a mnohých ďalších podôb umenia.

Festival Kultúrne leto a Hradné slávnosti si aj tento rok zachová svoju medzinárodnú, multižánrovú a výnimočnú povahu. Na svoje podujatia pritiahne deti, mladých ľudí i seniorov, nadšencov vážnej hudby aj moderných štýlov či rôznych druhov umenia od spevu, tanca, cez výstavy až po literárne besedy či filmové večery, priestor dostanú „ostrieľané“ projekty, ale aj tie nové, klasické aj netradičné, a do programu sa tak ako každý rok aj tentoraz zapoja aj mestské časti Bratislavy.

Viac informácií s podrobným programom nájdete na stránke BKIS alebo na Facebooku.