HRABKO: Kočnerovou životnou láskou sú peniaze. Ale hlupák nikdy nebol
PREHRAŤ

HRABKO: Kočnerovou životnou láskou sú peniaze. Ale hlupák nikdy nebol

Verziu, podľa ktorej J. Kuciaka nechala zavraždiť talianska mafia, už dávnejšie vyvrátila talianska polícia, ktorá vadalovcov dlhodobo sledovala, povedal v TABLET.TV politológ Jozef Hrabina.

Bratislava 5. októbra (Teraz.sk) – Príbeh podnikateľa Mariána Kočnera ukazuje, že jeho životnou láskou sú peniaze. Ale hlupák nikdy nebol a aktuálna médiami preferovaná verzia o tom, že stojí za vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, podľa Juraja Hrabka ešte stále nie je v rovine dokázaných faktov. „Vylúčiť sa to nedá, len sa mi to jednoducho nezdá. Možno ide vyšetrovací tím po niekom úplne inom. Možnosti vyšetriť to má, lebo má tých štyroch obvinených,“ povedal publicista v diskusii na TABLET.TV.

„Marián Kočner sedí za úplne inú vec, na tej veci sa ďalej pracuje. Podľa mňa je Marián Kočner darebák ale nie hlupák,“ tvrdí Hrabko. Na margo aktuálnych mediálnych pretekov v tom, či je možné Kočnera spájať skôr s koalíciou alebo opozíciou, Hrabko poznamenal, že podnikateľ poznal jedných aj druhých. 

„Úplne s každým sa nepoznal, je nás päť miliónov. Ale s vrcholovými, špičkovými politikmi a oligarchami určite áno,“ povedal Hrabko. „Nie každému sa podarilo to, čo pánovi Kočnerovi. Vždy boli za jeho konaním peniaze v vždy v jeho prospech. Vieme aj o jeho kontaktoch na prokuratúre a ďalších veciach. Preto sa aj niektoré veci dokázali ututlať,“ dodal. 

Viac čítajte tu.