I. NESROVNAL: Dopracujeme VZN a opäť prerokujeme spustenie parkovacej politiky
PREHRAŤ

I. NESROVNAL: Dopracujeme VZN a opäť prerokujeme spustenie parkovacej politiky

Primátor Bratislavy I. Nesrovnal o príprave modernizácie električkových radiál i pláne opätovne predložiť na rokovanie zastupiteľstva parkovaciu politiku s pozmeneným VZN.

Bratislava 28. januára (TASR) – Uvedenie parkovacej politiky do života bude opäť témou rokovania bratislavského mestského zastupiteľstva. V relácii HLAVNÉ MESTO to potvrdil bratislavský primátor Ivo Nesrovnal, zároveň spresnil, že do programu rokovania túto tému zaradí vtedy, keď bude mať magistrát pripravené pozmenené všeobecne záväzné nariadenie (VZN), zosúladené so žiadosťou prokurátora o prenesenie kompetencií na mestské časti v rámci štatútu Bratislavy.

V januárovej relácii HLAVNÉ MESTO sa Nesrovnal venuje i príprave modernizácie električkových radiál. Pred kamerami uistil, že práce postupujú podľa harmonogramu. „Mesto tieto procesy v rámci svojich kompetencií pripravuje tak, aby sme minimalizovali riziko korekcií a úprav, ktoré by oddialili samotnú realizáciu,“ dodal.

V diskusii sa venuje i najnovšiemu rozhodnutiu súdu v otázke zákazu hazardu. V závere odpovedá i na otázku, či sa zaoberá myšlienkami na opätovnú kandidatúru v komunálnych voľbách.