TABLET.TV EXKLUZÍV: Nakrútili sme DVD
PREHRAŤ

TABLET.TV EXKLUZÍV: Nakrútili sme DVD "Borženský kontra Kolárik – mafiánska vojna na Východe"

Prvé DVD zo série TV dokumentov „Mafiáni na Slovensku". DVD je neoddeliteľnou súčasťou knihy Gustáva Murína „Tajný denník mafiána – Róbert Holub“.

Bratislava 25. októbra (TABLET.TV) - Gustáv Murín v spolupráci s TABLET.TV prichádza s prvým zo série DVD, ktoré budú súčasťou jeho kníh. Toto prvé DVD popisuje mafiánsku vojnu na východnom Slovensku po zavraždení dovtedajšieho bossa Róberta Holuba.

Dozvedáme sa nové detaily krvavého súperenia vďaka unikátnej výpovedi manželky zavraždeného Holuba. Jej svedectvo dopĺňa utajený svedok, ktorý sa pohyboval v tej dobe v podsvetí na celom Slovensku. Bývalý šéf vyšetrovateľov vrážd Vladimír Kajaba opisuje krvavú scénu v hoteli Danube. O mafiánskych rituáloch po takýchto vraždách hovorí 1. viceprezident plk., JUDr. Jaroslav Málik. O pátraní po utečených mafiánoch (ako bol Borženský) hovorí pplk. JUDr. Róbert Čatloš z Cieľového pátrania PZ SR, ako aj pátrač-operatívec v utajení. Vedúci operatívec NAKA rámcuje faktami celý diel. A tým celým nás po slovensky sprevádza známy český herec Marek Vašut.

Všetky výpovede ilustrujú unikátne zábery a videá, ktoré sme získali vďaka úzkej súčinnosti s vedením Policajného zboru SR, NAKA a Generálnou prokuratúrou SR.

V samotnom DVD sa okrem daného dielu nachádzajú aj štyri bonusové výpovede v plnom znení, keďže do dielu sa zmestil len výber z nich.