Kajakárka I. MLÁDKOVÁ: Ešte nekončím a aj olympiáda v Tokiu je reálna
PREHRAŤ

Kajakárka I. MLÁDKOVÁ: Ešte nekončím a aj olympiáda v Tokiu je reálna

Ivana Mládková má za sebou úspešnú sezónu. Na MS si vybojovala umiestnenie v oktete najlepších, a tak nám v štúdiu TABLET.TV prezradila aj to, aký to bude mať dopad na jej ďalšiu kariéru.

Bratislava 14. októbra (Teraz.sk) – Najlepšia slovenská kajakárka súčasnosti Ivana Mládková, známejšia pod dievčenským menom Kmeťová, má za sebou mimoriadne vydarenú sezónu. Počas nej absolvovala dve vrcholné podujatia – majstrovstvá Európy i majstrovstvá sveta, pričom na svetovom šampionáte zaznamenala výsledky, ktoré ju motivovali do ďalšej práce. A nielen to. Aké závažné rozhodnutie prehodnotila dlhoročná reprezentantka SR v rýchlostnej kanoistike po skvelých vystúpeniach na MS v českých Račiciach, nám prezradila pred pár dňami v televíznom štúdiu TABLET.TV. 

Sympatickej rodáčke z Bojníc síce nevyšli úplne podľa predstáv júlové majstrovstvá Európy, kde absolvovala 200-metrovú trať, no na augustovom svetovom šampionáte pre zmenu prekonala svoje ambície v pretekoch na 200 i 500 metrov, čím prekvapila aj samu seba.„Mojim cieľom bolo prebojovať sa do A-finále, teda medzi osem najlepších lodí, aspoň v jednej disciplíne. Napokon sa mi to podarilo v oboch, s čím som bola veľmi spokojná. Mojou výhodou bolo dozaista aj to, že sa podujatie konalo v českých Račiciach, keďže toto prostredie veľmi dobre poznám už od dorasteneckých čias,“ rozhovorila sa Ivana Mládková. 

Viac čítajte tu.