Ľubo MESZÁROŠ: Magath ma chcel do Frankfurtu, no Slovan mal iný zámer
PREHRAŤ

Ľubo MESZÁROŠ: Magath ma chcel do Frankfurtu, no Slovan mal iný zámer

S odchovancom belasých Ľubomírom Meszárošom sme v televíznom štúdiu TABLET.TV prebrali viacero tém. Nevynechali sme nedávne MS v Rusku, spomienky na jeho majstrovské sezóny či súčasný Slovan.

Bratislava 4. augusta (Teraz.sk) – Svojho času patril k najobávanejším útočníkom pod Tatrami, dnes typy ako on na slovenských futbalových trávnikoch chýbajú. Reč je o Ľubomírovi Meszárošovi, ktorého kariéra je úzko spätá s bratislavským Slovanom. A práve o jeho začiatkoch v tomto klube, neskoršej kariére, nedávno skončených MS v Rusku, slovenskej reprezentácii, ale aj súčasnom Slovane, ktorý sa medzičasom presťahoval na Pasienky, no už ráta dni do návratu na Tehelné pole, sme sa pred pár dňami s dnes už 39-ročným futbalovým veteránom porozprávali v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Najväčšou športovou udalosťou uplynulých týždňov boli majstrovstvá sveta vo futbale. Tie, samozrejme, pozorne sledoval aj Ľubomír Meszároš, ktorého triumf Francúzska až tak veľmi neprekvapil. „Francúzi majú v súčasnosti veľmi silný tím, a preto som ich aj ja už pred šampionátom radil k hlavným ašpirantom na titul. Zverenci Didiera Deschampsa išli na turnaji od zápasu k zápasu, v každom z nich dokazovali svoju kvalitu, pričom nemenej podstatné bolo, že sa naplno prejavila vyrovnanosť ich mužstva. Tou predčili všetkých ostatných. Titul svetového šampióna si podľa mňa právom zaslúžili,“ rozhovoril sa jeden z najväčších obdivovateľov tragicky zosnulého Petra Dubovského.

Viac čítajte tu.