ŠTEFEČEKOVÁ: Nesnívam o zlate z olympiády, všetko je v Božích rukách
PREHRAŤ

ŠTEFEČEKOVÁ: Nesnívam o zlate z olympiády, všetko je v Božích rukách

Strelkyni Zuzane Rehák Štefečekovej pribudlo za uplynulé dni do vitríny 6 cenných kovov. O MS v juhokórejskom Čcangwone i ME v rakúskom Leobersdorfe sme sa porozprávali v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Bratislava 15. septembra (Teraz.sk) – Športová strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková sa z nedávneho šampionátu v juhokórejskom Čcangwone vrátila ovenčená dvomi titulmi majsterky sveta. Len niekoľko týždňov predtým triumfovala aj na majstrovstvách Európy v Rakúsku, kde si okrem zlata v trape žien vybojovala i dve strieborné a jednu bronzovú medailu. O jej posledných úspechoch, životnej forme, OH v Tokiu 2020, ale aj o jej streleckých začiatkoch či synovi Nathanovi, ktorý už nechýba na takmer žiadnych pretekoch svojej úspešnej mamy, sme sa s 34-ročnou nitrianskou rodáčkou porozprávali pred pár dňami v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Pred štartom svetového šampionátu v Čcangwone sa Zuzane Rehák Štefečekovej o zlatých medailách z trapu žien a tímového mixu ani len nesnívalo. „Snažím sa pred pretekmi nesnívať. Po týchto v Južnej Kórei sme sa však s trénerom rozprávali, či si vôbec vedel niečo také predstaviť, na čo on odvetil, že on o tom sníval. Ale opakujem, ja osobne nikdy dopredu niečo také neriešim, pretože vždy sa môže stať, že nepostúpim napríklad z kvalifikácie do finále. Stať sa môže vždy hocičo. Takže radšej nikdy na také niečo nemyslím, a o to viac sa teším, keď sa to potom podarí,“ rozhovorila sa Zuzana Rehák Štefečeková.

Viac čítajte tu.