Vladimír GOFFA otvorene: O Hamšíkovi, sebareflexii i párkoch z bufetu
PREHRAŤ

Vladimír GOFFA otvorene: O Hamšíkovi, sebareflexii i párkoch z bufetu

V televíznom štúdiu TABLET.TV sme privítali Vladimíra Goffu, s ktorým sme prebrali najzaujímavejšie témy týkajúce sa slovenského futbalu v uplynulom roku.

Bratislava 12. januára (Teraz.sk) – V uplynulom kalendárnom roku sa v slovenskom futbale udialo viacero zaujímavostí a aj preto sme si v úvode toho aktuálneho pozvali do televízneho štúdia TABLET.TV Vladimíra Goffu. S niekdajším hráčom, neskôr úspešným trénerom a dnes futbalovým publicistom sme sa porozprávali o najzaujímavejších udalostiach týkajúcich sa reprezentácie SR v roku 2018, vrátili sme sa k vlaňajšiemu historickému titulu trnavského Spartaka, no zaznela i otázka s odpoveďou na tému jeho možnej ďalšej trénerskej kariéry. 

Jedna z najzásadnejších vlaňajších udalostí v súvislosti so seniorskou reprezentáciou SR sa udiala v polovici októbra. Tréner Ján Kozák sa po nočnom výjazde siedmich svojich zverencov po zápase Ligy národov s Českom rozhodol abdikovať na svoj post. „Myslím si, že na verejnosť presiaklo veľmi málo informácií, a tak len málokto vie, čo sa presne stalo. Nikde som sa nedočítal, kde tí hráči boli, čo robili, kedy sa vrátili a podobne... Tým pádom môžem len dedukovať. Ja osobne by som sa k tomu postavil asi tak, ako keď niekto poruší rýchlosť. Je totiž rozdiel, či ju prekročí o desať kilometrov, alebo prejde ako blázon 180-kou. Taktiež je rozdiel, či tí hriešnici boli pod vplyvom alkoholu alebo nie a vôbec, jedná sa o viacero zaujímavých faktorov, ktoré nepoznám, a preto sa neviem k tomu vyjadriť. Na druhej strane musím povedať, že som zásadový človek a urobil by som to isté, čo tréner Kozák. Ak totiž dávam mužstvu srdce a niekto ma sklame, napríklad v spomínanej večierke, čo nie je maličkosť, tak by som sa pre abdikáciu rozhodol aj ja,“ rozhovoril sa Vladimír Goffa. 

Viac čítajte tu.