Tehotná vojvodkyňa Kate zavítala do detskej nemocnice v Londýne
PREHRAŤ

Tehotná vojvodkyňa Kate zavítala do detskej nemocnice v Londýne

Stretla sa tam najmä s malými deťmi a ich rodinami.

Londýn 18. januára (TABLET.TV) – Tehotná vojvodkyňa Kate navštívila v stredu jednu z detských londýnskych nemocníc. Stretla sa tam najmä s malými deťmi a ich rodinami. Do Great Ormond Street Hospital zavítala pri príležitosti otvorenia poslednej zrekonštruovanej časti tejto zdravotníckej inštitúcie.

"Je to úžasné stretnúť sa s týmito rodinami a mnohými mladými ľuďmi. Neskutočne ma inšpirovali svojou statočnosťou a odvahou v neľahkých časoch. Mojím dnešným posolstvom je poďakovať sa všetkým a aj vám priaznivcom, že pre tieto rodiny robíte tak veľa. Pre rodičov a ich deti, ktoré tu dnes s nami sú, to veľmi veľa znamená. Veľká gratulácia a do budúcnosti prajem všetko najlepšie," uviedla vojvodkyňa Kate.

Centrum, ktoré navštívila, poskytuje zdravotnú starostlivosť aj ubytovanie pre deti, pričom rodičia majú možnosť zostať s nimi pri ich lôžku. Vojvodkyňa Kate sa stretla a rozprávala aj s lekármi, ktorí len nedávno dokončili výskum zameraný na pomoc pre najzávažnejšie choré deti, ktoré majú v nemocnici hospitalizované.