Rekonštrukcia podchodu na Trnavskom mýte v Bratislave ide podľa plánu
PREHRAŤ

Rekonštrukcia podchodu na Trnavskom mýte v Bratislave ide podľa plánu

V podchode sú už zrekonštruované dve nástupištia, v ktorých sú osadené nové eskalátory, nové výťahy, kompletne zrenovované schodiská či steny.

Bratislava 10. apríla (TASR) – Rekonštrukcia podchodu na Trnavskom mýte v Bratislave ide podľa plánu. Od začiatku tohto týždňa prebieha posledná fáza jeho obnovy. Práce by mali byť ukončené v lete. Po utorkovom kontrolnom dni to potvrdili primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal, starosta bratislavského Nového Mesta Rudolf Kusý i zástupcovia spoločnosti Immocap Group, ktorá podchod obnovuje.

V podchode sú už zrekonštruované dve nástupištia, v ktorých sú osadené nové eskalátory, nové výťahy, kompletne zrenovované schodiská či steny. Pri vstupe Nová tržnica bol vybudovaný aj nový výťah a nový prístrešok pri električkových nástupištiach. "Harmonogram platí. Máme za sebou dve fázy rekonštrukcie a vstúpili sme do poslednej. S prácami súvisia aj dočasné obmedzenia pre chodcov. Všetky obchádzky sú zrealizované po konzultácii s dopravnými inžiniermi a políciou, s cieľom zabezpečiť čo najväčšiu bezpečnosť,"povedal Nesrovnal.

Viac čítajte tu.