LACO MOLNÁR priznáva: Po Lige majstrov nám stúpla sláva do hlavy
PREHRAŤ

LACO MOLNÁR priznáva: Po Lige majstrov nám stúpla sláva do hlavy

Ladislav Molnár patril v 90.-tych rokoch k najlepším futbalovým brankárom na Slovensku a vynikajúce meno si urobil aj neskôr počas trénerskej kariéry. Aj o nej sme sa porozprávali v štúdiu TABLET.TV.

Bratislava 15. apríla (Teraz.sk) – Svojho času nebolo pod Tatrami lepšieho futbalového brankára, a tak nečudo, že sa o služby Ladislava Molnára bili popredné slovenské kluby. Kým v bratislavskom Interi začínala jeho hviezda žiariť, so susedným Slovanom už získal dva tituly majstra SR, aby si na sklonku hráčskej kariéry zahral so spoluhráčmi z 1. FC Košice Ligu majstrov. Či mu po zápasoch v najprestížnejšej klubovej súťaži na svete stúpla sláva do hlavy, s ktorým hviezdnym Brazílčanom si potajme zapálili cigaretku, prečo provokoval súperových fanúšikov a kedy sa pred nimi bál o holý o život, alebo aká náhoda spôsobila, že sa stal z neho brankár, prezradil dnes už 56-ročný futbalový veterán pred pár dňami v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Ladislav Molnár začínal s futbalom v Sládkovičove, pričom do brány sa dostal vďaka milej náhode. „Keď som mal desať-jedenásť rokov, v susednej dedine sa hral turnaj, na ktorý sme museli postaviť tím, a tak sme sa skladali na dresy. Bolo ich však len desať a pri rozdávaní sa mi žiadny neušiel. Pochopiteľne, že som ostal z toho smutný, na čo mi kamarát doniesol z domu otcov brankársky dres. Samozrejme, že mi bol veľký, jednotku som mal cez celý chrbát a keď som si ho zapravil do teplákov, bola z toho čísla vidieť len polovica. Vtedy som sa toho brankárskeho remesla nejako chytil, navyše aj môj otec bol kedysi brankár, a tak mi prvé rady dával práve on,“ vrátil sa myšlienkami k udalostiam zo začiatku 70-tych rokov Laco Molnár.

Viac čítajte tu.