M. RYBÁRIKOVÁ: Federer je pre mňa výnimočný, no hanbila som sa pri ňom
PREHRAŤ

M. RYBÁRIKOVÁ: Federer je pre mňa výnimočný, no hanbila som sa pri ňom

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa pred pár dňami postarala vo Wimbledone o senzáciu. V relácii TABLET.TV porozprávala o jej prekvapujúcom úspechu detailnejšie.

Bratislava 29. júla (Teraz.sk) – O jeden z najväčších úspechov slovenského tenisu sa pred pár dňami postarala 28-ročná Magdaléna Rybáriková. Jej postup do semifinále Wimbledonu možno pokojne označiť za „udalosť z ríše snov“. Veď ešte v prvých mesiacoch tohto roka po dlhej pauze kvôli zraneniam a následných operáciách figurovala vo svetovom rebríčku WTA na 453. mieste. 

O takomto senzačnom úspechu na najslávnejšom tenisovom turnaji na svete sa nesnívalo azda nikomu z Rybárikovej fanúšikov a aj sama Magda si to, čo v Londýne v prvej polovici júla dosiahla, naplno uvedomila až niekoľko hodín po súboji s Muguruzovou. „Bezprostredne po semifinálovej prehre som ešte nevedela naplno doceniť to, čo sa mi podarilo, ale na druhý deň ráno to už bol naozaj krásny pocit. Je to môj jednoznačne najlepší výsledok v kariére,“ rozhovorila sa s úsmevom na perách Magdaléna Rybáriková. 

Viac čítajte TU.