BALÁZS BORBÉLY: Rád spomínam na Weissa, obdivujem Kozáka i Zidaneho
PREHRAŤ

BALÁZS BORBÉLY: Rád spomínam na Weissa, obdivujem Kozáka i Zidaneho

S niekdajším skvelým stredopoliarom Balázsom Borbélym sme sa v štúdiu TABLET.TV porozprávali o jeho súčasnom trénerskom angažmáne v FC Petržalka, no zaspomínali sme si aj na slávne časy Artmedie.

Bratislava 20. augusta (Teraz.sk) – Po rokoch je späť. Kapitán Artmedie Petržalka z obdobia jej úspešného ťaženie v prestížnej Lige majstrov (sezóna 2005/06) Balázs Borbély sa stal pred pár týždňami trénerom FC Petržalka. S akými pocitmi prevzal kormidlo treťoligistu, ktorý je akýmsi pokračovateľom slávneho klubu z pravého brehu Dunaja, akú partiu v Petržalke našiel, aké má s ňou ambície, ale i to, ako si spomína na najslávnejšie časy Artmedie, ktorí tréneri sú jeho vzormi, či aký typ trénera je on sám, nám prezradil niekdajší skvelý defenzívny záložník pred pár dňami v televíznom štúdiu TABLET.TV. 

Pre Bobyho, ako znie dlhoročná prezývka Baláza Borbélyho, je petržalský klub srdcová záležitosť, a tak nad ponukou viesť ho z pozície hlavného kormidelníka, ani dlho neváhal. „Do Petržalky som sa vrátil s pozitívnymi pocitmi, prostredie mi bolo vždy veľmi sympatické a to isté môžem povedať o ľuďoch, ktorí v klube pracujú. O možnosti viesť petržalských futbalistov sme sa rozprávali s generálnym manažérom Andrejom Kalinom už v januári, a tak som odvtedy ani nič iné nehľadal,“ vysvetlil na úvod Borbély svoje opätovné spojenie s klubom z pravého brehu Dunaja.

Viac čítajte tu